Events i Mindful Garden

Bifondsdagar och mindfulness

Strannegårdsvägen 6, 439 31 Onsala

Öppen trädgård till förmån för Bifonden

29/8 kl.12-16

Mindful Garden slår upp grindarna och välkomnar till en vandring i lugn och ro. Trädgårdsarkitekt och trädgårdsmästare Madeleine Huber har sedan våren 2018 förvandlat denna trädgård tillsammans med maken. Här möter ni rum, former, många sittplatser, vackra och kreativa lösningar.
 
Besöket kostar 55kr och då ingår en enklare fika. Gott om spridda plaster finns att sitta på. Till förmån för Bifonden säljs planscher och böcker där pengarna går direkt till Bifonden. Även lite annat i trädgårdsväg såsom perennfavoriter, trädgårdsbelysning, trädgårdsstöd, böcker mm finns för den nyfikna.

Besök gärna Lindarnas trädgård några minuter bort som också har öppet för Bifonden.

Mindfulness med och i Mindful Garden

9/5 samt 29/5 kl.11-13.30

Anmälan till madeleine.huber@mindfulgarden.se. 595:-/pers. Swish medför att platsen är säkrad. Begränsat till 10 personer. Vi är utomhus och håller folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 
Mindfulness är något Madeleine Huber praktiserat i drygt 10 år och är sedan 8 år tillbaka Mindfulnessinstruktör, utbildad av dr Ola Schenström, Mindfulnesscenter, som var först med mindfulness till Sverige. Madeleine har grupper privat, i grupp, enskilt, på skolor och arbetsplatser. Vi tar tillvara på våra sinnen och utforskar trädgården och oss själva med hjälp av dessa. Kläder efter väder, sittdyna, ev. något att dricka, lite frukt/snacks.
 
Breathwalk med och i Mindful Garden

5/6 kl.11-13.30

Anmälan till madeleine.huber@mindfulgarden.se senast 1 v innan. 595:/pers. Swish medför att platsen är säkrad. Begränsat till 10 personer. Vi är utomhus och håller folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kläder efter väder. Gärna en sittdyna och något att dricka och ev. ngn frukt.
 
Breathwalk är meditativ gång med olika andningsmönster och övningar. Madeleine Huber är breatwalkinstruktör och har lett privat och i grupp sedan 2018.
 
Designvandring och workshop i Mindful Garden 

19/6 kl.11-14

Pris: 895:-/pers. Anmäl 1v. innan till madeleine.huber@mindfulgarden.se och säkra din betalning via Swish. Begränsat till 10 personer. Vi är utomhus och håller folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 
Växtvandring och workshop i Mindful Garden

20/6 kl.11-14

Pris: 895:-/pers. Anmälan till madeleine.huber@mindfulgarden.se senast 1v. innan. Betalning på Swish bekräftar erhållen plats. Begränsat till 8 personer. Vi är utomhus och håller folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Vi vandrar genom Mindful Garden, tittar på växtval och växtplats. Vi går därefter genom val av växter i förhållande till plats, jordmån, önskemål, sittande i uterummet alt ute.
 
Ljussättning, vandring och workshop i Mindful Garden

26/9 kl. 16-18.30

Pris: 895:-/person. Begränsat till 8 personer. Vi är utomhus och håller folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi vandrar genom Mindful Garden och ni kommer att få se exempel på olika belysningsvarianter och hur man kan belysa. Madeleine Huber, trädgårdsarkitekt och ljusdesigner, visar och ni får testa ett litet område i mindre grupper. Möjlighet till rabatterat inköp av olika ljuskällor och transformator finns.