Trädgårdsböcker och samtal i novemberkvällen

PGA DE NYA SKÄRPTA RÅDEN FRÅN FHM VÄLJER VI ATT FLYTTA FRAM ARRANGEMANGET PÅ OBESTÄMD TID. VI BER ATT FÅ ÅTERKOMMA MED MER INFO LÄNGRE FRAM.

Varmt välkommen till en härlig kväll på Bio Roy

Den 17 november, med start klockan 19.00, har du möjlighet att njuta av en kväll fylld med inspiration på temat trädgård och böcker.

Vi börjar kvällen med högläsning från scenen för att därefter ta del av en nyfilmad intervju med den högaktuelle författaren Jamaica Kincaid. Vi får också ta del av en presentation av Trädgårdsresans egen medlem Camilla Danielsson, som på plats berättar om sin bok Känn Trädgården. Det blir en presentation av hemsidan där vi sedan en månad tillbaka presenterar boktips och vi avslutar med en film från Botaniska Trädgården i Göteborg. Det blir även bokbord och mingelmöjligheter, dock på ett Coronasäkrat sätt. Representanter från Naturcentrum finns också med under kvällen. Vi bjuder på kaffe och kaka.

Kvällen arrangeras av Trädgårdsresan i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, Stadsbiblioteket Göteborg, Botaniska Trädgården Göteborg.

Hoppas vi ses!

PGA DE NYA SKÄRPTA RÅDEN FRÅN FHM VÄLJER VI ATT FLYTTA FRAM ARRANGEMANGET PÅ OBESTÄMD TID. VI BER ATT FÅ ÅTERKOMMA MED MER INFO LÄNGRE FRAM.
Turistrådet Västsverige har satt samman ett förslag på en roadtrip i Boråsregionen. Ut och njut.
Läs hur den kända trädgårdsprofilen Susie White förvånades och förtjusades över vad de svenska trädgårdarna hade att erbjuda under hennes rundresa.