Ätradalens Gårdsbutik & Odlingar

Självplock av snittblommor, frilandsodling av hallon och jordgubbar i kombination med gårdsbutik och en prunkande trädgård, bättre kan det inte bli. 

 

ÖPPETTIDER PÅ Ätradalens Gårdsbutik & Odlingar Falkenberg

Snittblomsodlingen och delar av trädgården öppnar upp under sommaren och håller öppet fram till slutet av hösten. Hela trädgården är öppen vissa specifika datum, se sociala medier för exakta tider, https://www.facebook.com/atradalens/

 Längs Ätran mitt i den vackra Ätradalen, hit vill du komma! 

Här bedrivs småskalig snittblomsodling och du välkomnas till självplock. I säsong kan du även plocka både hallon och jordgubbar. Gårdens honung säljs i gårdsbutiken.  

Trädgården har sedan tidigt 1900-tal varit en plats för prunkande växtlighet och blomsterprakt. Ägarnas honnörsord är experimentlusta, skapande och återhämtning, något som verkligen genomsyrar trädgården och dess olika rum. Här finns vilt grönskande områden, grönsaksodling, fruktträd, bärbuskar, lärkhäck och tunnelväxthus/orangeri där mängder av blommor välkomnar besökaren. Odlingsprincipen är naturenlig.  

Trädgårdsvandringar erbjuds. Det finns gott om plats för att avnjuta egen matsäck och kopplade hundar är välkomna. Parkering sker ute på gatan och parkering för buss är möjlig. Snittblomsodlingen och delar av trädgården öppnar upp under sommaren och håller öppet fram till slutet av hösten. Hela trädgården är öppen vissa specifika datum, se sociala medier för exakta tider, https://www.facebook.com/atradalens/