Guns täppa

Om du söker inspiration till din egen lilla trädgård så har du kommit rätt. Guns täppa är en oas, mitt i radhusområdet, som bjuder på många spännande uppslag för trädgårdar i det mindre formatet.

ÖPPETTIDER PÅ Guns täppa

Trädgården är öppen under Bifondsdagen, med Röda stugans njuteri, 4/7 samt vid privat bokning.

Liten trädgård men med stor inspiration

Här finns träd, buskar, surjordsavdelning samt många perenner. Trädgården är bara fyra år gammal och ligger i ett radhusområde med marklägenheter i ett litet samhälle. Här är som vackrast under försommaren även om det alltid finns något att upptäcka året om. Här kan du få tips och idéer till trädgårdsutsmyckning bl.a. i betong. Odlingen sker enligt bokashi-metoden. Diverse föremål finns till försäljning i varierande material tex betong, garn, ull och skulpturlim.

Guidning kan erbjudas på svenska och enklare engelska. Kopplade hundar är tillåtna. Egen matsäck äts med fördel vid hembygdsmuseet och vid Lockö kvarn. Hit kan man komma med både buss och bil. Gästtoalett finns tyvärr inte. Trädgården är lättillgänglig. Visas efter överenskommelse, bara att slå en signal.

PGA DE NYA SKÄRPTA RÅDEN FRÅN FHM VÄLJER VI ATT FLYTTA FRAM ARRANGEMANGET PÅ OBESTÄMD TID. VI BER ATT FÅ ÅTERKOMMA MED MER INFO LÄNGRE FRAM.
Turistrådet Västsverige har satt samman ett förslag på en roadtrip i Boråsregionen. Ut och njut.
Läs hur den kända trädgårdsprofilen Susie White förvånades och förtjusades över vad de svenska trädgårdarna hade att erbjuda under hennes rundresa.