Handens Hus

Mitt på Kinnekulle med Vänern nedanför, hittar du Handens Hus. En plats för trädgårdsinspiration, egendesignat hantverk och rabatter fyllda av de blommor och växter som våra bin älskar som mest.

Café
Vandringsled
Vägbeskrivning

ÖPPETTIDER PÅ Handens Hus Götene

Vecka
År
29 Maj Mån30 Maj Tis31 Maj Ons01 Jun Tor02 Jun Fre03 Jun Lör04 Jun Sön
STÄNGT
STÄNGT
STÄNGT
ÖPPNAR 12:00
STÄNGER18:00
ÖPPNAR 12:00
STÄNGER18:00
ÖPPNAR 12:00
STÄNGER18:00
ÖPPNAR 12:00
STÄNGER18:00

Kinnekulle – naturreservat och ett av Sveriges fem biosfärområden. Väl värt ett besök!

Kom och låt dig inspireras i en fantastisk miljö. Tack vare innanhavet är klimatet gynnsamt med dröjande vårar och långa, sköna höstar. Här samsas vi om utrymmet med dovhjortar och annat levande. I rabatterna kan du njuta av lavendel, rosor, malvor, kärleksört, daglilja mm. Tanken är att växtligheten får husera ganska fritt, vandra och vävas ihop. Runt butiken har vi planterat växter som ska passa till huset byggt redan 1857 och som samtidigt skall attrahera insekter och bin. Handens Hus erbjuder inspiration på flera plan. Oavsett om det gäller trädgård, textilier, antikt, krukor eller järn – här finns mycket att ta till sig. Tillåt dig en vilsam och inspirerande paus hos oss.

Kopplade hundar är välkomna. Parkeringsmöjlighet finns samt gästtoalett. Tillgänglighet för ev. rullstolsburna hjälper vi till med.

Kom och fira Biologiska mångfaldens dag söndag den 21 maj, kl.11-14. Merparten* av våra härliga medlemsträdgårdar i Västra Götaland och Halland har öppet denna dag med pollinatörerna och Bifonden i fokus.