Handens Hus

Mitt på Kinnekulle med Vänern nedanför, hittar du Handens Hus. En plats för trädgårdsinspiration, egendesignat hantverk och rabatter fyllda av de blommor och växter som våra bin älskar som mest.

Café
Vandringsled
Vägbeskrivning

ÖPPETTIDER PÅ Handens Hus Götene

Vecka
År
10 Jun Mån11 Jun Tis12 Jun Ons13 Jun Tor14 Jun Fre15 Jun Lör16 Jun Sön
ÖPPNAR 12:00
STÄNGER18:00
ÖPPNAR 12:00
STÄNGER18:00
ÖPPNAR 12:00
STÄNGER18:00
ÖPPNAR 12:00
STÄNGER18:00

Kinnekulle – naturreservat och ett av Sveriges fem biosfärområden. Väl värt ett besök!

Kom och låt dig inspireras i en fantastisk miljö. Tack vare innanhavet är klimatet gynnsamt med dröjande vårar och långa, sköna höstar. Här samsas vi om utrymmet med dovhjortar och annat levande. I rabatterna kan du njuta av lavendel, rosor, malvor, kärleksört, daglilja mm. Tanken är att växtligheten får husera ganska fritt, vandra och vävas ihop. Runt butiken har vi planterat växter som ska passa till huset byggt redan 1857 och som samtidigt skall attrahera insekter och bin. Handens Hus erbjuder inspiration på flera plan. Oavsett om det gäller trädgård, textilier, antikt, krukor eller järn – här finns mycket att ta till sig. Tillåt dig en vilsam och inspirerande paus hos oss.

Kopplade hundar är välkomna. Parkeringsmöjlighet finns samt gästtoalett. Tillgänglighet för ev. rullstolsburna hjälper vi till med.

Varmt välkommen att ta del av Trädgårdsresan, Bifonden och ett urval av våra medlemmar. I år firar Trädgårdsresan tio år och det firar vi med en sommarutställning på Sundsby Säteri.
Invigning av Susiés English Garden den 30 juni kl 11.00. Vi knyter åter igen ihop banden mellan Sverige och England. På plats finns bland andra Susie White, trädgårdens designer. Susie kommer, tillsammans med trädgårdsmästaren och författaren Simon Irvine att inviga trädgården. Trädgårdsresan bjuder på alkoholfritt bubbel. Varmt välkommen!