Hultets Trädgård

Mitt i vackra Storåns dalgång hittar du Hultet och dess trädgård. Med en ås i ryggen, lövskog på sidorna och dalgången framför, kan man inte annat än förundras över platsens bedövande skönhet.

ÖPPETTIDER PÅ Hultets Trädgård

Trädgården är öppen enligt överenskommelse

En trädgård i harmoni med omgivningen och en favoritplats för insekter och fåglar

I trädgården framför huset finns klassiska perenna-rabatter och här prövas ständigt nya sorter och kombinationer. Kökslandet, bärbuskar och fruktträd är viktiga inslag i trädgården. Både för människor och djur! Här trivs nämligen allehanda insekter och fåglar. Allt från växterna, dammen och övrig utformning är gjord med våra flygande vänner i åtanke. Här finns även en bikupa. Den intilliggande åsen har blivit ett naturligt woodland som är under ständig utveckling. På platsen finns också hästar, hundar, katter, höns och dammfiskar.

Här är du välkommen att ströva fritt i trädgård och woodland. Hit tar du med fördel med dig egen fika alternativt besöker du Engalycka Gård som ligger i närheten. Parkeringsmöjlighet finns för bilar och kopplade hundar är välkomna. Närmaste busshållplats ligger ca 3 km bort.

Köp Bifondens bok och poster, till förmån för våra pollinerande insekter!
Från import av en Klassisk Engelsk Trädgård till Jonsered, Göteborg till export av en Västsvensk Trädgård till Gateshead, Newcastle!
26/3 2018 är premiärdatumet för tradgardsresan.se!