Mindful Garden

Med hållbarhet i fokus har villaträdgården byggts upp till en plats för alla sinnen. Låt dig förföras av kreativitet, nyskapande och lekfullhet. Samtidigt som platsens historia gör sig påmind.

ÖPPETTIDER PÅ Mindful Garden

Trädgården är öppen efter överenskommelse.

Läs mer om årets events nedan.

Dåtid, nutid och kreativitet – allt i samklang med miljön

Redan tidigt 40-tal började trädgården att ta form och från den tiden finns en ståtlig sjuarmad tall kvar, samt ett numera uppstammat rhododendronparti. Dessa spelar självklart en huvudroll i utformningen av den nuvarande trädgården. Flera rum har skapats där växter och material förstärker formerna. Allt görs med miljömedvetenhet och hållbarhet i tankarna. Det ätbara är en viktig ingrediens i utformningen. En rolig detalj är golfgreenen som döljs bakom svajande gräs, björnbär och blodfläder. Trädgårdens belysning gör den till en magisk och inbjudande plats.

Det finns parkeringsmöjligheter för bil och kommer du med buss så är hållplatsen Kobbavik. Det finns gott om plats för att äta medhavd matsäck. Trädgården är öppen efter överenskommelse.

PGA DE NYA SKÄRPTA RÅDEN FRÅN FHM VÄLJER VI ATT FLYTTA FRAM ARRANGEMANGET PÅ OBESTÄMD TID. VI BER ATT FÅ ÅTERKOMMA MED MER INFO LÄNGRE FRAM.
Turistrådet Västsverige har satt samman ett förslag på en roadtrip i Boråsregionen. Ut och njut.
Läs hur den kända trädgårdsprofilen Susie White förvånades och förtjusades över vad de svenska trädgårdarna hade att erbjuda under hennes rundresa.