Mindful Garden

Med hållbarhet i fokus har villaträdgården byggts upp till en plats för alla sinnen. Låt dig förföras av kreativitet, nyskapande och lekfullhet. Samtidigt som platsens historia gör sig påmind.

ÖPPETTIDER PÅ Mindful Garden

Trädgården är öppen efter överenskommelse.

Dåtid, nutid och kreativitet – allt i samklang med miljön

Redan tidigt 40-tal började trädgården att ta form och från den tiden finns en ståtlig sjuarmad tall kvar, samt ett numera uppstammat rhododendronparti. Dessa spelar självklart en huvudroll i utformningen av den nuvarande trädgården. Flera rum har skapats där växter och material förstärker formerna. Allt görs med miljömedvetenhet och hållbarhet i tankarna. Det ätbara är en viktig ingrediens i utformningen. En rolig detalj är golfgreenen som döljs bakom svajande gräs, björnbär och blodfläder. Trädgårdens belysning gör den till en magisk och inbjudande plats.

Det finns parkeringsmöjligheter för bil och kommer du med buss så är hållplatsen Kobbavik. Det finns gott om plats för att äta medhavd matsäck. Trädgården är öppen efter överenskommelse.

Trädgårdarna i Roadtrip no.6 "Från Alingsås till Änglagårdsland" har öppet till förmån för Bifonden denna dag. Passa på att göra roadtripen då många av trädgårdarna gemensamt har öppet samtidigt som du gör ett välgörande trädgårdsbesök för våra pollinatörer!
Trädgårdarna i Roadtrip no.5 "Tredagarstur i Bohuslän" har öppet till förmån för Bifonden denna dag. Passa på att göra roadtripen då många av trädgårdarna gemensamt har öppet samtidigt som du gör ett välgörande trädgårdsbesök för våra pollinatörer!
Trädgårdarna i Roadtrip no.10 "Endagstur i Bohuslän" har öppet till förmån för Bifonden denna dag. Passa på att göra roadtripen då trädgårdarna gemensamt har öppet samtidigt som du gör ett välgörande trädgårdsbesök för våra pollinatörer!