Mindful Garden

Med hållbarhet i fokus har villaträdgården byggts upp till en plats för alla sinnen. Låt dig förföras av kreativitet, nyskapande och lekfullhet. Samtidigt som platsens historia gör sig påmind.

ÖPPETTIDER PÅ Mindful Garden Kungsbacka

2024: Trädgården är öppen efter överenskommelse.

Dåtid, nutid och kreativitet – allt i samklang med miljön

Redan tidigt 40-tal började trädgården att ta form och från den tiden finns en ståtlig sjuarmad tall kvar, samt ett numera uppstammat rhododendronparti. Dessa spelar självklart en huvudroll i utformningen av den nuvarande trädgården. Flera rum har skapats där växter och material förstärker formerna. Allt görs med miljömedvetenhet och hållbarhet i tankarna. Det ätbara är en viktig ingrediens i utformningen. En rolig detalj är golfgreenen som döljs bakom svajande gräs, björnbär och blodfläder. Trädgårdens belysning gör den till en magisk och inbjudande plats.

Det finns parkeringsmöjligheter för bil och kommer du med buss så är hållplatsen Kobbavik. Det finns gott om plats för att äta medhavd matsäck. Trädgården är öppen efter överenskommelse.

Varmt välkommen att ta del av Trädgårdsresan, Bifonden och ett urval av våra medlemmar. I år firar Trädgårdsresan tio år och det firar vi med en sommarutställning på Sundsby Säteri.
Invigning av Susiés English Garden den 30 juni kl 11.00. Vi knyter åter igen ihop banden mellan Sverige och England. På plats finns bland andra Susie White, trädgårdens designer. Susie kommer, tillsammans med trädgårdsmästaren och författaren Simon Irvine att inviga trädgården. Trädgårdsresan bjuder på alkoholfritt bubbel. Varmt välkommen!