Sinnenas Trädgård i Marstrand

Sitt ner i pergolan, på kyssbänken runt bokträdet eller i gräset. Njut av vattnets porlande i vattenfallen och fontänen. Lyssna till fåglarnas kvitter. Här är gott att vara.

Kulturmiljö
Vägbeskrivning

ÖPPETTIDER PÅ Sinnenas Trädgård i Marstrand

Vecka
År
05 Dec Mån06 Dec Tis07 Dec Ons08 Dec Tor09 Dec Fre10 Dec Lör11 Dec Sön
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT

Stig in i en annan värld

När det är som mest livat och stojigt på den populära kajen kan du ta ett kliv in genom öppningen i planket och du kommer som till en helt annan värld. Här råder lugn och ro och besinning. Njut av dofterna från kryddträdgården, botanisera bland de, för Bohuslän, typiska växterna eller sitt bara ner och ta in allt vackert. Barn är varmt välkomna att leka med djuren i Noaks Ark. Kommer du under kvällstid kan du ta del av skuggspelet längs vår boks knotiga stam och av trädgårdens övriga belysning. Här är alltid öppet. Dock måste hänsyn visas till att trädgården tillhör Församlingsgården som ibland är uthyrd för minnesstund, dop eller annan sammankomst. I augusti (Sekelskiftesdagarna) har vi öppet vårt populära soppkök. Medhavd matsäck kan med fördel ätas i trädgården men har du tur så har kyrkans ungdomar öppet sitt sommarcafé.

Entré hittar du på Hospitalsgatan 8, för ev rullstolar och barnvagnar finns en ingång runt hörnet på Kyrkogatan. Till Marstrandsön kommer du med färja. Parkering görs på Koön. Gästtoaletten är öppen när Församlingsgården är det. Kopplade hundar är välkomna.