Sinnenas Trädgård i Marstrand

Sitt ner i pergolan, på kyssbänken runt bokträdet eller i gräset. Njut av vattnets porlande i vattenfallen och fontänen. Lyssna till fåglarnas kvitter. Här är gott att vara.

ÖPPETTIDER PÅ Sinnenas Trädgård i Marstrand

Vecka
År
07 Sep Mån08 Sep Tis09 Sep Ons10 Sep Tor11 Sep Fre12 Sep Lör13 Sep Sön
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT

Stig in i en annan värld

När det är som mest livat och stojigt på den populära kajen kan du ta ett kliv in genom öppningen i planket och du kommer som till en helt annan värld. Här råder lugn och ro och besinning. Njut av dofterna från kryddträdgården, botanisera bland de, för Bohuslän, typiska växterna eller sitt bara ner och ta in allt vackert. Barn är varmt välkomna att leka med djuren i Noaks Ark. Kommer du under kvällstid kan du ta del av skuggspelet längs vår boks knotiga stam och av trädgårdens övriga belysning. Här är alltid öppet. Dock måste hänsyn visas till att trädgården tillhör Församlingsgården som ibland är uthyrd för minnesstund, dop eller annan sammankomst. Tredje helgen i augusti (Sekelskiftesdagarna) har vi öppet vårt populära soppkök. Medhavd matsäck kan med fördel ätas i trädgården men har du tur så har kyrkans ungdomar öppet sitt sommarcafé.

Entré hittar du på Hospitalsgatan 8, för ev rullstolar och barnvagnar finns en ingång runt hörnet på Kyrkogatan. Till Marstrandsön kommer du med färja (bussbiljett gäller på färjan). Parkering görs på Koön. Gästtoaletten är öppen när Församlingsgården är det. Kopplade hundar är välkomna.

Varmt välkommen till en inspirationskväll med Trädgårdsresan på Bio Roy, Avenyn, Göteborg
tisdagen den 6 oktober 2020, kl 17-19.

Är du nyfiken på att lära dig mer om året i trädgården och att odla hållbart, kanske i sällskap med honungsbin? Kursen ges av Trädgårdsmästeriet i Lycke och Vävra Utbildning i samarbete med Tofta Herrgård Magasinet. 

Nu när tiderna är som dom är gäller det att förgylla dagarna med sådant som vi faktiskt får göra. Tex kan vi besöka underbara trädgårdar i vår närhet, och dem finns det gott om! Turistrådet Västsverige har satt samman ett förslag på en roadtrip i Boråsregionen. Ut och njut.