Tante Bruins Trädgård

En lekfull privatträdgård med prunkande perenner och tillhörande park med trädgårdskonst och ängsblommor, allt med Göta Älv som närmaste granne.

ÖPPETTIDER PÅ Tante Bruins Trädgård

Trädgården öppen efter överenskommelse.

Från ogräsmark till blommande trädgård på två år

Platsen för den 4000 kvm stora trädgården har genomgått en stor förvandling de senaste åren. Från ogräsmark till en trädgård med tydlig struktur. Här möts du av både vackra planteringar, slingrande grusgångar, trädgårdskonst och odlingar. Just nu pågår arbete med att frilägga berget bakom huset. Beskåda gärna ägarens egen favorit – det lilla gingkoträdet. Tante Bruins sjuder av arbetsglädje, kreativitet och allehanda projekt. Kom hit och låt dig inspireras.

För att kunna ta del av hela trädgården måste en måttligt trafikerad väg passeras. Här finns gott om plats att njuta av medhavd fika. Kopplade hundar är tillåtna. Gästtoalett finns tyvärr inte. Besök efter överenskommelse. Parkering sker ca 300 meter från trädgården.

Trädgårdarna i Roadtrip no.6 "Från Alingsås till Änglagårdsland" har öppet till förmån för Bifonden denna dag. Passa på att göra roadtripen då många av trädgårdarna gemensamt har öppet samtidigt som du gör ett välgörande trädgårdsbesök för våra pollinatörer!
Trädgårdarna i Roadtrip no.5 "Tredagarstur i Bohuslän" har öppet till förmån för Bifonden denna dag. Passa på att göra roadtripen då många av trädgårdarna gemensamt har öppet samtidigt som du gör ett välgörande trädgårdsbesök för våra pollinatörer!
Trädgårdarna i Roadtrip no.10 "Endagstur i Bohuslän" har öppet till förmån för Bifonden denna dag. Passa på att göra roadtripen då trädgårdarna gemensamt har öppet samtidigt som du gör ett välgörande trädgårdsbesök för våra pollinatörer!