Tante Bruins Trädgård

En lekfull privatträdgård med prunkande perenner och tillhörande park med trädgårdskonst och ängsblommor, allt med Göta Älv som närmaste granne.

ÖPPETTIDER PÅ Tante Bruins Trädgård Kungälv

Trädgården öppen för Bifonden 21/5 och 15/7 2023 kl.10-14 samt efter överenskommelse.

Från ogräsmark till blommande trädgård på två år

Platsen för den 4000 kvm stora trädgården har genomgått en stor förvandling de senaste åren. Från ogräsmark till en trädgård med tydlig struktur. Här möts du av både vackra planteringar, slingrande grusgångar, trädgårdskonst och odlingar. Just nu pågår arbete med att frilägga berget bakom huset. Beskåda gärna ägarens egen favorit – det lilla gingkoträdet. Tante Bruins sjuder av arbetsglädje, kreativitet och allehanda projekt. Kom hit och låt dig inspireras.

För att kunna ta del av hela trädgården måste en måttligt trafikerad väg passeras. Här finns gott om plats att njuta av medhavd fika. Kopplade hundar är tillåtna. Gästtoalett finns tyvärr inte. Besök efter överenskommelse. Parkering sker ca 300 meter från trädgården.

Kom och fira Biologiska mångfaldens dag söndag den 21 maj, kl.11-14. Merparten* av våra härliga medlemsträdgårdar i Västra Götaland och Halland har öppet denna dag med pollinatörerna och Bifonden i fokus.