Sinnenas Trädgård i Marstrand

Sitt ner i pergolan, på kyssbänken runt bokträdet eller i gräset. Njut av vattnets porlande i vattenfallen och fontänen. Lyssna till fåglarnas kvitter. Här är gott att vara.

Kulturmiljö
Vägbeskrivning

ÖPPETTIDER PÅ Sinnenas Trädgård i Marstrand Kungälv

Vecka
År
22 Jul Mån23 Jul Tis24 Jul Ons25 Jul Tor26 Jul Fre27 Jul Lör28 Jul Sön
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT
ÖPPET DYGNET RUNT

Stig in i en annan värld

När det är som mest livat och stojigt på den populära kajen kan du ta ett kliv in genom öppningen i planket och du kommer som till en helt annan värld. Här råder lugn och ro och besinning. Njut av dofterna från kryddträdgården, botanisera bland de, för Bohuslän, typiska växterna eller sitt bara ner och ta in allt vackert. Barn är varmt välkomna att leka med djuren i Noaks Ark. Kommer du under kvällstid kan du ta del av skuggspelet längs vår boks knotiga stam och av trädgårdens övriga belysning. Här är alltid öppet. Dock måste hänsyn visas till att trädgården tillhör Församlingsgården som ibland är uthyrd för minnesstund, dop eller annan sammankomst. I augusti (Sekelskiftesdagarna) har vi öppet vårt populära soppkök. Medhavd matsäck kan med fördel ätas i trädgården men har du tur så har kyrkans ungdomar öppet sitt sommarcafé.

Entré hittar du på Hospitalsgatan 8, för ev rullstolar och barnvagnar finns en ingång runt hörnet på Kyrkogatan. Till Marstrandsön kommer du med färja. Parkering görs på Koön. Gästtoaletten är öppen när Församlingsgården är det. Kopplade hundar är välkomna.

Varmt välkommen att ta del av Trädgårdsresan, Bifonden och ett urval av våra medlemmar. I år firar Trädgårdsresan tio år och det firar vi med en sommarutställning på Sundsby Säteri.
Invigning av Susiés English Garden den 30 juni kl 11.00. Vi knyter åter igen ihop banden mellan Sverige och England. På plats finns bland andra Susie White, trädgårdens designer. Susie kommer, tillsammans med trädgårdsmästaren och författaren Simon Irvine att inviga trädgården. Trädgårdsresan bjuder på alkoholfritt bubbel. Varmt välkommen!