Bifondens shop
Här kan du beställa Bifondens böcker och posters. Pengarna går oavkortat till våra pollinatörer.
Bok och poster

Boken "Bi-tips för din trädgård" ger dig som ny trädgårdsentusiast handfasta tips och råd om hur du skapar en bivänlig trädgård. Postern ger dig tips om bivänliga blommor. Dessa produkter kan du köpa i våra besöksträdgårdar eller beställa på kontakt@tradgardsresan.se. Observera att vi skickar i stora kuvert som sällan passar i egen brevlåda. Upphämtas på närmsta utlämningsställe.

Posters med månadsblommor

Varje månad släpps en mindre upplaga med en ny blomma. Postern är signerad av illustratören Linda Pabst. 30x40cm. Dessa går enbart att beställa på kontakt@tradgardsresan.se. 150kr exkl. porto.

Gåvobevis

Perfekt present till den som älskar djur och natur. Swisha donationen till Bifonden 123-456 36 23 och beställ gåvobeviset på kontakt@tradgardsresan.se. Går att få som digital fil för egen utskrift eller tryckt i A3.

Välkommen på frö och sticklingbytardag på Grustorp! Under 18-19 mars dukas det upp med mängder av perenna fröer, grönsaksfröer och sticklingar. Drop in både lördag och söndag kl.11-17. Välkommen!
Nästintill alla våra besöksmål håller öppet för Bifonden den 21/5 då vi också firar Biologiska mångfaldens dag! Här fyller vi under våren på med härlig information om vad du kan uppleva på din trädgårdsresa denna dag.