Runtminknut

Välkommen till den inspirerande familjeträdgården med de många kreativa lösningarna!

ÖPPETTIDER PÅ Runtminknut Munkedal

Öppet 2023:
Öppettider uppdateras inom kort.

Eller enligt överenskommelse.

En trädgård för alla sinnen – året runt

Trädgården består av ett flertal mysiga rum, var och ett med sin egen prägel, men ändå med en gemensam stil. Här finns bl. a flera pergolas, upphöjda rabatter, en köksträdgård och ett flitigt använt växthus, byggt genom återbruk. Många av växterna i trädgården är valda för sina vackra blad och kombinationer dem emellan. Blomningen är ofta ljus för att synas väl i skymningen. Hönorna i hönsgården tillför trivsamt kackel och porlande vatten, knastrande grus och insekters surr bidrar till den njutning du kan uppleva här. Strosa runt och göra dina egna upptäckter, smittas av trädgårdsglädjen och fika i antingen sol eller skugga. Fika ingår i entrén, gratis för barn.

Trädgården har något att erbjuda under årets alla årstider. Från vårens tulpaner i kruka till vinterns gröna växter, ljusslingor och lyktor.

Trädgården har god tillgänglighet. Viss försäljning av trädgårdsrelaterade produkter och växter kan förekomma. Gästtoalett finns ej och hundar ombeds att inte medfölja i trädgården.

Välkommen på frö och sticklingbytardag på Grustorp! Under 18-19 mars dukas det upp med mängder av perenna fröer, grönsaksfröer och sticklingar. Drop in både lördag och söndag kl.11-17. Välkommen!
Nästintill alla våra besöksmål håller öppet för Bifonden den 21/5 då vi också firar Biologiska mångfaldens dag! Här fyller vi under våren på med härlig information om vad du kan uppleva på din trädgårdsresa denna dag.