Runtminknut

Välkommen till den inspirerande familjeträdgården med de många kreativa lösningarna!

ÖPPETTIDER PÅ Runtminknut Munkedal

För öppettider, se hemsida

 

En trädgård för alla sinnen – året runt

Trädgården består av ett flertal mysiga rum, var och ett med sin egen prägel, men ändå med en gemensam stil. Här finns bl. a flera pergolas, upphöjda rabatter, en köksträdgård och ett flitigt använt växthus, byggt genom återbruk. Många av växterna i trädgården är valda för sina vackra blad och kombinationer dem emellan. Blomningen är ofta ljus för att synas väl i skymningen. Hönorna i hönsgården tillför trivsamt kackel och porlande vatten, knastrande grus och insekters surr bidrar till den njutning du kan uppleva här. Strosa runt och göra dina egna upptäckter, smittas av trädgårdsglädjen och fika i antingen sol eller skugga. Fika ingår i entrén, gratis för barn.

Trädgården har något att erbjuda under årets alla årstider. Från vårens tulpaner i kruka till vinterns gröna växter, ljusslingor och lyktor.

Trädgården har god tillgänglighet. Viss försäljning av trädgårdsrelaterade produkter och växter kan förekomma. Gästtoalett finns ej och hundar ombeds att inte medfölja i trädgården.

Varmt välkommen att ta del av Trädgårdsresan, Bifonden och ett urval av våra medlemmar. I år firar Trädgårdsresan tio år och det firar vi med en sommarutställning på Sundsby Säteri.
Invigning av Susiés English Garden den 30 juni kl 11.00. Vi knyter åter igen ihop banden mellan Sverige och England. På plats finns bland andra Susie White, trädgårdens designer. Susie kommer, tillsammans med trädgårdsmästaren och författaren Simon Irvine att inviga trädgården. Trädgårdsresan bjuder på alkoholfritt bubbel. Varmt välkommen!