Lindarnas trädgård

Välkommen till en trädgård i lantlig idyll där det ordnade och det vilda i naturen samspelar och där ett rikt djurliv gör sig påmint.

ÖPPETTIDER PÅ Lindarnas trädgård Kungsbacka

Öppettider 2023
21 maj kl.11-17 och 20/8 kl.11-16.

Övrig tid öppet efter överenskommelse, i säsong.

Här odlas allt från julgranar till orkidéer

Den omväxlande trädgården är uppdelad i olika rum efter teman. Här njuter du bl.a. av en paradrabatt full med perenner, en torvrabatt med ovanliga växter, rosenrabatter, mormorsrabatter, solskensrabatt, en japaninspirerad hörna, ett woodland och mycket mer. I dammarna samsas grodor och paddor med salamander och i en damm kan du få se koi-karpar. Även fågellivet är rikt här och du kan gärna sitta ner och äta en medhavd fika samtidigt som du njuter av naturens under. Trädgården når sin fulla prakt under vår och sommar men även hösten erbjuder vacker fägring.

Kopplade hundar är välkomna och merparten av trädgården är tillgänglig för barnvagn samt rullstol med ledsagare. Det finns parkeringsplats för bil, ev. bussparkering kan ordnas. Kommer du med buss så är det nr 733 alt. 734 från Kungsbacka och hållplatsen Gärdet som ligger 100 m från trädgården. Gästtoalett finns att tillgå. Kaffe och kaka brukar finnas till försäljning, dock inget reguljärt kafé. Guidning på svenska och engelska och trädgården är öppen för besökare och grupper efter överenskommelse. Inspireras vidare på Instagramkontot @lindarnastradgard.